11-12-2014: Zorgverzekering, wat is de beste (prijs)

Het zorgverzekering seizoen is weer geopend. Traditioneel is de maand december de maand waarin u kan switchen naar een andere zorgverzekeraar. Maar waar let u nu op? Is het de prijs, de soort zorg, de vrije keuze? Het lastige is dat de prijs wordt bepaald door de kwaliteit of frequentie van zorgmogelijkheden. Daarnaast zijn er inmiddels zoveel pakketten die de zorgverzekeraars aanbieden, dat u, maar helaas ook wij niet meer tot in detail weten wat passend is.

Daarom hebben we ons als THP aangesloten bij de “de zorgverzekeringsadviseur”. Dit is een vergelijkingssite waarin wij een achttal goede en bekende verzekeraars aanbieden. Deze zorgverzekeringen kunt u via THP sluiten. Dan krijgt u de zorg, service en aandacht van THP. Daarnaast kunt u kiezen voor een tweetal direct writers (Ohra en Ditzo). Hierbij zult als cliënt zelf alles moeten regelen. Het unieke van deze vergelijker is, dat die aangeeft wanneer het gunstiger is om zelf de kosten te dragen en wanneer niet.

Middels onderstaande link komt u op de vergelijkingssite. Zo kunt u eenvoudig de huidige verzekering vergelijken met de beschikbare partijen, op basis van hun aanbod en premies van 2015.

Site: http://www.dezorgverzekeringadviseur.com/affiliate/thp-financial-guidance/THP12907

Mocht u vragen hebben, dan zijn we u graag van dienst!