Waarde

Toegevoegde waarde is een belangrijk begrip. Helemaal in de financiele wereld. Want waar krijgt u nu echt waarde? Wie neemt er nou echt de tijd voor u? Uw verzekeraar? Uw Bank? Uw tussenpersoon? Internet?

Standaard kunt u bij ons rekenen op het allerhoogste kwaliteitsniveau. Onze adviseurs zijn AFM gecertificeerd, hebben een academische graad en hebben vele jaren ervaring in de financiele wereld.

Samen staan we aan uw zijde om de beste passende produkten met elkaar te vergelijken. We zorgen voor balans, handelen in uw belang en behoeden u voor de vele commerciële teasers en valkuilen in het financiële landschap.

Bovenstaand is onze standaard.

Onze werkelijke toegevoegde waarde zit in het dienstverlenende karakter van onze mensen. Onze mensen zijn direct bereikbaar. Geen noreply en geen callcenters. Van onze medewerkers krijgt u een direct antwoord, oplossingsgericht en meedenkend.

Wat zo voor de hand lijkt te liggen, ervaart u pas echt als het in de praktijk wordt toegepast. Dat is onze definitie van toegevoegde waarde.