Referenties

Om u inzicht te geven in de relaties die wij bedienen en de manier waarop zij onze dienstverlening ervaren, hebben we een aantal van onze relaties verzocht om aan te geven hoe zij onze dienstverlening ervaren. Mocht u prijs stellen op een referentie van een ander bedrijf uit uw regio of uw beroeps- /bedrijfswerkzaamheden, dan kunt u dit natuurlijk aan ons kenbaar maken.

Bedankt voor de prettige afhandeling van ons pensioen en de overzichtelijke eindafrekening. Mooi dat er nog geld naar ons toe komt. We zullen jullie zeker bij onze kennissen en vrienden aanraden.
Familie Moolenburgh naar aanleiding van een pensioenplanning en invulling en aanbesteding daarvan

Elke keer als ik je antwoorden zie ben ik weer dankbaar dat ik mijn verzekeringen bij jou heb ondergebracht.
Dank je wel voor je snelle actie. Ik krijg je mail wel als alles is geregeld.

Familie Van Houten naar aanleiding van de afkoop en doorstart van een woekerpolis in een spaarhypotheek

Goed nieuws. Het UWV heeft de brief ingetrokken. Zie bijlage.
Veel dank voor je hulp hierin.

Mevrouw Nieuwets, BarentsKrans Advocaten Notarissen NV naar aanleiding van een door het UWV ten onrechte ingediende claim voor een oud werknemer

Wij willen graag hierbij tot uitdrukking brengen dat wij een erg tevreden gevoel hebben over jullie overall advisering. Die heeft ons in (soms emotionele) situaties veel duidelijkheid gegeven. Het bewijst dat extern advies verstandig en waardevol is en dat je niet alles zelf moet doen. Dank daarvoor.
vanwege privacy relatie anoniem