Scheidingsadvies

Scheidingsadvies
Als het einde van een relatie in zicht komt, spelen er veel vraagstukken. Hoe gaan we de zaken regelen? Waar moeten we beginnen? Wat kunnen we afspreken over de kinderen, het huis en de financiën?

Juist in zo’n bijzondere situatie zijn deskundig advies en professionele begeleiding van belang. Dit geldt overigens niet alleen bij een naderende echtscheiding, maar ook bij de verbreking van een samenleving of het beëindigen van een geregistreerd partnerschap.

THP Financial Guidance werkt samen met een ervaren adviseur, die veel voor u kan betekenen. Allereerst door het stappenplan te schetsen en duidelijk te maken welke keuzes u daarbij hebt. Vervolgens geeft zij inhoudelijk advies over de onderwerpen zoals de kinderregeling, het huis, de overige bezittingen, de eventuele alimentatie en het pensioen. Essentieel is dat vervolgens goede, werkbare afspraken worden gemaakt, rekening houdend met de belangen van beiden. Deze afspraken worden door ons vastgelegd in een convenant. Als het een echtscheiding betreft, wordt in nauwe samenwerking met een familierechtadvocaat het traject via de Rechtbank afgewikkeld.

Ook als de afwikkeling van de scheiding al elders in gang is gezet, kan zij u via een second opinion adviseren over de genoemde onderwerpen.

Voor een eerste afstemming of kennismaking kunt u contact opnemen met ons via 078-7501118 of via info@thpfg.nl.