Medici, Juristen en Maatschappen

Medici

Voor Medici hebben we een speciaal type dienstverlening ontwikkeld. Zij vragen van THP hetzelfde als wat zij zelf geven: een goede diagnose, specialistisch en compleet advies en daar accuraat naar handelen. Maar dan op financieel vlak. Daarom is het verstandig en aantrekkelijk om advisering en begeleiding van uw financiën uit te besteden, zodat u als professional zich kan richten op de eigen praktijk of kantoor.

Een paar voorbeelden van de activiteiten:
– Begeleiding bij de toetreding of opstarten van een eigen praktijk of kantoor
– Het assisteren bij het opzetten van de eventuele BV-structuur
– Het in kaart brengen van en adviseren en bemiddelen bij de afdekking van alle vermogensrisico’s
– Vaststellen van de goodwill en begeleiding bij de financiering ervan
– Het adviseren en bemiddelen bij de aankoop van de nieuwe woning
– Het coördineren, actualiseren en administreren van alle bancaire en verzekeringstechnische zaken
– Opzetten en begeleiden van de boekhouding en het verzorgen van de fiscale aangiften

Juristen

Voor advocaten en notarissen is een speciaal type dienstverlening ontwikkeld. Zij vragen van THP op financieel gebied hetzelfde als wat zij zelf geven: een goede analyse, gedegen voorwaarden en mogelijkheden onderzoek, hoge mate van expertise gekoppeld aan een passend advies. De uitwerking en invoering kan grotendeels worden uitbesteed, zodat u als professional zich kan richten op de eigen praktijk of kantoor.

Een aantal voorbeelden van onze werkzaamheden:
– Begeleiding bij de toetreding of opstarten van een eigen praktijk of kantoor
– Het in kaart brengen van de alle vermogensrisico’s
– Het assisteren bij het opzetten van de BV structuur
– Het adviseren over en het verzorgen van de contracten voor een pensioen in eigen beheer
– Assisteren bij de eventuele kapitaalstorting, goodwill of woningfinanciering
– Opzetten en begeleiden van de boekhouding en het verzorgen van de fiscale aangiften

Maatschappen

Maatschappen stellen bijzondere eisen aan de financiële dienstverlening. Enerzijds zijn en blijven ze zeer betrokken, maar anderzijds ontbreekt de tijd en expertise om het goed te blijven doen. Wij hebben er ons specialisme van gemaakt.
In de advocatuur of notariaat richten we ons op het kantoor en het personeel. Zowel voor de zakelijke verzekeringen (beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid, arbeidsongeschiktheid, de opstal-, inventaris- en reconstructieverzekeringen en autoverzekeringen) als de personeelsverzekeringen (pensioen- en inkomensverzekeringen, collectieve ongevallen, Wegas en zorgverzekeringen) hebben we uitstekende maatwerkoplossingen. Niet alleen het adviseren en bemiddelen juist ook het beheer is bij ons in goede handen.

Bij medische maatschappen richten we ons op de advisering en begeleiding van de maatschap. Belangrijke onderwerpen zijn het afdekken beroepsrisico’s, de organisatie structuur, de benutting van de commerciële kansen, het beoordelen en initiëren van private initiatieven, controle van cijfermatige resultaten en de administratieve en personele zaken. In de rol van maatschapsmanager nemen we alles uit handen en kunt u zich volledig richten op uw vak en patiënten.

In een maatschap doe je het samen. Samen met THP.